Kunskapsbank

Bevaka en tråd

Om du hittar en intressant tråd på forumet som du vill följa, då finns det en möjlighet att bevaka den tråden genom att klicka på länken "Bevaka denna tråd" som finns längst ner till vänster i tråden.

Steg 1. För att bevaka en tråd, klicka på knappen "Bevaka denna tråd"

?name=media_1367998876810.jpg

0 Kommentarer

logga in för att lämna en kommentar.
Följ

Hittar du inte svaret?

Om den här artikeln inte svarade på din fråga, pröva att skriva din fråga ovan, kontakta oss via e-post, telefon 08 555 16 220 eller genom vårt support formulär.