Steg 04. Registrera ett personligt Balansblad på www.balansbladet.se

I den här artikeln får du steg-för-steg instruktioner för hur du registrerar dig för ett Balansblad.

Steg 1. Öppna en ny flik i din webbläsare och gå till: www.balansbladet.se

Så här ser första sidan för Balansbladet ut.

Steg 2. Klicka på "Skapa ett Balansblads"-konto

Du kan även klicka på "Registrera dig" uppe i menyn.

Steg 3. Fyll i dina uppgifter

Fyll i informationen om dig själv.

Steg 4. Välj ett användarnamn, lösenord och typ av abonnemang

Välj ett användarnamn som du vill använda för Balansbladet. Vi rekommenderar att du använder din e-postadress. Välj även ett lösenord.

I fältet "Typ av abonnemang" väljer du enligt följande:

1. Antingen ett abonnemang baserat på det antal månader som du vill köpa (eller som din kampanjkod matchar)
2. Om du går en utbildning hos Balansekonomi, då väljer du det sista alternativet "Jag deltar i en utbildning hos Balansekonomi"

Godkänn villkoren och klicka på knappen!

Steg 5. Bekräfta din beställning genom att klicka på knappen genomför beställning

Om du deltar i Balansekonomis utbildning ska du här få en summa att betala på 0 kronor, eftersom Balansbladet ingår i din kursavgift. Då kommer också de nästkommande betalningsstegen att hoppas över. Samma sak om du använder en kampanjkod.

Steg 6. Säker betalning via DIBS (om du ska betala för ditt Balansblad) - klicka på antingen VISA eller MasterCard-länkarna

Steg 7. Fyll i dina kortuppgifter på sidan, klicka sedan på den blå knappen "Bekräfta betalning"

Du ser att sidan är säker genom att betalningen sker via DIBS som är nordens största betalningsförmedlare.

Steg 8. Eventuellt - bekräfta betalningen med ditt 3D-secure eller motsvarande, klicka på godkänn köp

Steg 9. Om betalningen godkänns, då kommer du till kvittosidan, klicka på "Till startsidan"

Steg 10. Färdigt! Ditt Balansblad har skapats!

Du vet att du är färdig när du har kommit in i Balansbladet och det ser ut som ovan.