Radera ett befintligt Balansblad

Ibland uppstår situationen att man vill börja om från början med Balansbladet och det går hur bra som helst.

Notera dock att om du raderar ditt Balansblad, då försvinner det helt och hållet och det går inte att återskapa. Alla dina tillgångar, alla dina skulder, alla kategorier, alla inställningar - ALLT som du någonsin har gjort i det raderas och det går inte att ångra.

Är du säker på att du inte bara vill radera en felaktigt importerad månad eller månader?

Det finns nämligen ett betydligt enklare sätt att radera felimporterade poster och det är genom att arbeta med många rader samtidigt. Läs mer här för hur du redigerar eller raderar många poster samtidigt med hjälp av kassaboken!

Om du är säker på att du ska radera hela Balansbladet!

Följ då nedanstående instruktioner:

1. Logga in i ditt Balansblad via www.balansbladet.se
  2. Klicka på "Administration" i huvudmenyn
  3. Scrolla längst ner på sidan tills du hittar rubriken "Administrera dina Balansblad"
  4. Välj "Radera ditt Balansblad"
  5. Välj Balansbladet som du vill radera i rullistan, bekräfta med att ange dagens datum, klicka på Radera-knappen.
  6. Färdigt!

Skapa ett nytt Balansblad

Om du vill fortsätta med att skapa ett nytt Balansblad, läs mer här om hur du gör det!