Skapa ett nytt eller ett extra Balansblad på ditt konto

Du kan ha flera Balansblad på ditt konto på balansbladet.se. För att skapa ett nytt Balansblad, följ nedanstående instruktioner:

1. Logga in i ditt Balansblad via www.balansbladet.se
  2. Klicka på "Administration" i huvudmenyn
  3. Scrolla längst ner på sidan tills du hittar rubriken "Administrera dina Balansblad"
  4. Klicka "Skapa ett nytt Balansblad"
  5. Fyll i namnet på ditt Balansblad (A) och välj om du vill ha Balansblads standarduppsättning på kategorier eller om kategorierna skall vara tomma när du skapar Balansbladet. Klicka på knappen!
  6. Färdigt