Kategorigrupper - gruppera flera inkomst- eller utgiftskategorier i en grupp

Ibland hör flera kategorier ihop i ett område, och då kan de kopplas samman i en kategorigrupp. T.ex. kan kategorierna "parkeringsavgifter", "bilförsäkring", "bilränta" med fördel grupperas i en kategorigrupp som heter "Bilen".

Steg för steg instruktioner

1. Logga in i Balansbladet via www.balansbladet.se »
  2. Klicka på ”Administration”
  3. Klicka på ”Kategorigrupper”
  4. Här skapar du nu din kategorigrupp genom att ange namn och välja om den tillhör inkomster, utgifter, tillgångar eller skulder
  5. När du har nu har skapat så kan du gå till ”Administration” => ”Kategoriöversikt” och se din nya kategorigrupp

Relaterade artiklar i forumet