Windowsanvändare: Förberedelser inför fjärrsupport med Balansekonomi

Ibland går inte ett ärende att lösa enkelt via epost och då är det enklaste nästa steget att genomföra en så kallad fjärrsupport. I en fjärrsupport får du som tar emot supporten prata med vår handläggare på telefon samtidigt som vår kundtjänstmedarbetare kan se din skärm och även hjälpa dig genom att styra din dator över nätet.

För att det här skall vara möjligt behöver du installera och köra ett supportverktyg som heter Teamviewer. Under tiden som programmet är igång kan vi se samma sak som du på din dator.

För att installera supportverktyget följ nedanstående steg:

OBS! den här guiden är till för dig som kör Windows på din dator. För guiden till Apples Mac, klicka här!

Steg 1. Skriv in adressen: "http://www.balansekonomi.se/fjarrsupport/" i ett nytt fönster eller en ny flik i din webbläsare

Steg 2. Klicka på den gröna knappen "Fjärrsupport för windows" för att påbörja nedladdningen av fjärrsupportverktyget till din dator

Steg 3. I dialogrutan som dyker upp välj "Kör" enligt bilden nedan

Steg 4. Låt webbläsaren ladda ner och säkerhetskolla filen.

Steg 5. Allt är klart när du ser följande dialogruta på din skärm

OBS! Om det INTE fungerar, du har följt alla stegen till punkt och pricka, men du får ändå inte upp en ruta i det här steget, klicka här!

Steg 6. När Balansekonomis supportmedarbetare ringer, dela med dig av Ditt ID (1) och Ditt Lösenord (2) enligt bilden nedan

I samma ögonblick du stänger programmet kommer inte Balansekonomi längre att kunna se eller använda din dator.

Fjärrsupportverktyget installerar inte heller något på din dator, så du kan känna dig helt trygg.

För mer information om verktyget, besök leverantörens hemsida - www.teamviewer.com