Uppdatera webbläsaren till en nyare version

Balansekonomis webbaserade verktyg såsom Balansbladet och Kurssajten är designade och optimerade för den senaste och näst senaste versionerna av webbläsarna. Tyvärr kan vi inte garantera funktionalitet i äldre webbläsare.

I skrivande stund April 2013 rekommenderar vi följande webbläsare:

• Internet Explorer generation 9 eller 10. (Om du använder 8:an fungerar det till 90 %)
  • Google Chrome version 24 eller senare
  • Mozilla Firefox version 19 eller senare

Vår rekommendation för webbläsare är Google Chrome eftersom det anses vara både den bästa och snabbaste webbläsaren samtidigt som den är gratis och fungerar på flera plattformar.

Balansekonomis rekommendation: Google Chrome

För att instruktioner om installation och mer information om Google Chrome - besök Googles hemsida genom att klicka här!

Uppdatera Microsoft Internet Explorer

Om du istället vill uppdatera Microsoft Internet Explorer då rekommenderar vi följande länkar hos Microsoft:

Om du har en ännu äldre version av Windows då kan du tyvärr inte installera Internet Explorer. Då behöver du köra Chrome eller Firefox.

Vilken webbläsare använder du idag?

Du får ofta reda på vilken webbläsare som du använder genom att klicka i webbläsarens meny, klicka på "Om Internet Explorer", eller "Om Google Chrome". Ibland finns den här menyposten under Hjälpmenyn.

Du kan även besöka den här hemsidan som gör en kvalificerad gissning om din webbläsare.