Hitta värdet på dina olika pensionsdelar med hjälp av minpension.se

Steg 1. Öppna en nytt fönster eller en ny flik i din webbläsare och skriv in http://www.minpension.se

Steg 2. Välj ett av inloggningsalternativen i kolumnen till höger och logga in med antingen BankID, e-legitimation eller kod från pensionsmyndigheten

Steg 3. När du har loggat in - klicka på "1. Allmän pension" för information om din inkomstpension och din ppm

Steg 4. På den här översikten ser du värdet på de två delarna i den allmänna pensionen - inkomstpensionen och premiepensionen

1. Värdet på din inkomstpension
2. Värdet på din Premiepension
3. Totala värdet på din allmänna pension (ej intressant, då du bör mata in premiepensionen och inkomstpensionen separat i Balansbladet)

Steg 5. Klicka på "2. Tjänstepension" för att få värdet på din tjänstepension

Steg 6. På fliken "Tjänstepension" hittar du de ställen där du har din tjänstepension samt det inrapporterade värdet

1. Pensionsinstitutet som förvaltar din pension. När du lägger in det i Balansbladet, lägg varje institut som en seprat tillgång med dess värde enligt punkt 2.
2. Värdet på din tjänstepension hos det aktuella pensionsinstitutet
3. Det totala beloppet (ointressant för Balansbladet, då du bör lägga in alla instituten för sig)

OBS! Notera att det kan vara som så att din tjänstepension inte visas här eftersom ditt förvaltningsinstitut inte är kopplat till minpension.se. I så fall behvöer du kontakta dem direkt.

Steg 7. Klicka på knappen "3. Privat pension" för att komma till informationen om ditt privata pensionssparande

Steg 8. På fliken "Privat pension" hittar du informationen om ditt privata sparande

1. Lägg in varje sparande som en separat tillgång i Balansbladet med dess värde.
2. Totala värdet på ditt privata pensionssparande (ointressant för Balansbladet, då du bör lägga in alla sparandena för sig)

OBS! Notera att det kan vara som så att ditt privata sparande inte visas här eftersom ditt förvaltningsinstitut inte är kopplat till minpension.se. I så fall behvöer du kontakta dem direkt och/eller lägga in det manuellt via knappen "Lägg till uppgift".