Fjärrsupports felsökning #1 - Om du inte får upp dialogrutan när du väljer "Kör"

Steg 1. Felsökning #1 vid fjärrsupport - Om du inte får upp dialogrutan när du väljer "Kör" (Endast för Microsoft Windows-användare)

Den här guiden är en fortsättning på guiden för Fjärrsupport på Windows.

På nyare operativsystem med högre säkerhet såsom Windows 8 tillåter inte Windows automatiskt körning av program man laddat ner. Därför behöver man göra lite annorlunda enligt stegen nedan:

Steg 2. Högerklicka på den gröna knappen och välj "Spara mål som" för att spara ner filen på din dator istället för att köra den

Steg 3. Spara ner filen "BalansekonomiFjarrsupport.exe" på Skrivbordet på din dator

Steg 4. Leta upp programmet på skrivbordet när det har laddats ner.

Steg 5. Högerklicka på programmet och välj "Kör som administratör"

Steg 6. Tillåt att Windows kör följande program genom att trycka på "JA"-knappen

Steg 7. Färdigt! Nu har du också tillgång till erhålla fjärrsupport!