Kunskapsbank

Vilket ska jag välja bokföringsdatum, transaktionsdatum eller valutadatum?

Det spelar ingen större roll vilket datum du väljer så länge du är konsekvent. Dock väljer Balansbladet vid import alltid transaktionsdatumet eftersom det är då själva transaktionen äger rum. 


0 Kommentarer

logga in för att lämna en kommentar.
Följ

Hittar du inte svaret?

Om den här artikeln inte svarade på din fråga, pröva att skriva din fråga ovan, kontakta oss via e-post, telefon 08 555 16 220 eller genom vårt support formulär.