Tapatalk - mobil app för forumet på Kurssajten

Det går att använda TapaTalk appen som finns till Apples iPrylar eller till Android.

Du kan ladda ner Tapatalk-appen via deras hemsida - https://tapatalk.com/ eller via App Store respektive Google Play.

För att logga in i Kurssajtsforumet behöver du ange ditt "Förnamn Efternamn" som användarnamn istället för e-postadressen som du använder för att logga in i själva kurssajten. Lösenorden är dock samma.

För att söka efter Kurssajten anger du antingen hela adressen:

• http://kurssajten.balansekonomi.se/forum/

Eller så kan du söka på följande:

• *kurssajten*

Notera att stjärnorna behöver vara med.