Kunskapsbank

Videon fungerar inte

Ibland kan det hända att videoklippen inte visas i webbläsaren. Det kan bero på en mängd olika anledningar. Oftast beror det på att enheten inte har de senaste drivrutinerna. 

Den bästa lösningen är ofta att pröva: 

  • En annan webbläsare, eller
  • En annan enhet (t.ex. dator, telefon eller läsplatta)

Om det inte skulle fungera även på en annan enhet. Mejla oss gärna i supporten på support@balansekonomi.se

0 Kommentarer

logga in för att lämna en kommentar.
Följ

Hittar du inte svaret?

Om den här artikeln inte svarade på din fråga, pröva att skriva din fråga ovan, kontakta oss via e-post, telefon 08 555 16 220 eller genom vårt support formulär.