Radera dubbletter i balansbladet

Har du fått dubbletter av poster i ditt balansblad kan du följa dessa steg:

• Logga in på balansbladet
  • Tryck på "Inkomster och utgifter"
  • Tryck sedan på "Kassabok"
  • Därefter väljer du fliken som heter "Vanliga urval"
  • Tryck därefter längst ner där det står "Potentiella dubbletter"

Nu har du fått upp alla poster som det finns fler än en utav.

Nästa steg är att radera dubbletterna:

• Markera dem poster som du vill radera genom att trycka i den lilla rutan till höger på postens rad. (Se bild, pil 1)
  • När du har markerat dem poster som du vill radera, säkerställ då att du har en post kvar av varje dubblett (Du vill bara ta bort dubbletter) (Se bild, pil 1)
  • Välj "Radera alla markerade rader" i rullmenyn (Se bild, pil 2)
  • Tryck "OK!" (Se bild, pil 3)

Om du av misstag lagt in en hel månad i ditt balansblad två gånger kan du enkelt korrigera det också.

• Markera då alla poster genom att bocka i rutan längst upp till höger
  • Välj sedan "Radera alla markerade rader" i rullmenyn
  • Tryck på "OK!"
  • Därefter kan du lägga in samma månad igen och göra det på ett korrekt sätt

Lycka till!

Med vänlig hälsning
Supporten på Balansekonomi